Λέων Οκτώβριος

Ο Λέων Οκτώβριος θα είναι ένα από τα ζώδια που θα βιώσουν σημαντικά γεγονότα μέσα σε αυτό το μήνα και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Λέων Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μία περίοδο καινούριων συμφωνιών, αλλά θα υπάρξουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει και θα σας χαλάσει τον ύπνο. Μεγάλη ένταση αυτό το διάστημα σε θέματα καθημερινότητας.

Ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε αυτά που θέλετε, αλλά μέσα από δύσκολους αγώνες. Φαίνεται πως είναι ένα διάστημα με μία επαγγελματική επιτυχία προς τα τέλη όμως του μήνα. Μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις όμως.

Ο Λέων Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει ένα υπέροχο διάστημα με οικονομική άνοδο, λάμψη, αναγνώριση, πάθος και επαγγελματικές επιτυχίες. Θα έχετε σοβαρές προοπτικές και θα πετύχετε τους στόχους σας, ενώ αναμένεται μία μεγάλη χαρά στα αισθηματικά θέματα.

Μερικές καθυστερήσεις σε σχέδια που έχετε όσον αφορά σε ταξίδι ή σε σπουδές. Θα πρέπει να δώσετε λίγο προσοχή στον τρόπο που κινείστε για να μην έχετε εντάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

Ο Λέων Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν ησυχία και γαλήνη, αλλά προς το τέλος του μήνα αναμένεται  να έχετε μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη με μία νέα γνωριμία που θα σας αναστατώσει στα αισθηματικά σας. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε προς το τέλος του μήνα τις συνθήκες και τις κάποιες εξελίξεις ειδικά όσα σχετίζονται με το εμπόριο.

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε κάποια οικονομικά θέματα ενώ θα υπάρξουν και άνθρωποι που δρουν εναντίον σας μέσω παρασκηνιακών ενεργειών.

Τσέκαρε και αυτά:

Συνταγή για ζυμαρικά φούρνου: Εύκολη και γρήγορη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ζορίστηκα τελευταία αλλά τώρα είμαι καλά