λευκά ρούχα

λευκά ρούχα είναι must κατά τους καλοκαιρινούς μήνες! Αναδεικνύουν το μαύρισμα μας και γενικότερα δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη αισιοδοξία! Όπως και το παγωτό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πόσες φορές έχεις κυκλοφορήσει το απογευματάκι φορώντας το αγαπημένο σου λευκό outfit για να φας ένα δροσερό παγωτάκι και ξαφνικά βλέπεις τα σταγονίδια να προσγειώνονται στο αγαπημένο σoυ λευκό top;

Υπάρχουν λύσεις για να γλιτώσεις τα λευκά ρούχα σου από το έντονο τρίψιμο και τα σκληρά απορρυπαντικά έτσι ώστε να φύγει ο λεκές!

Αν είσαι έξω, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρέξεις το σημείο με κρύο νερό από τη μέσα πλευρά του ρούχου και να τρίψεις τον λεκέ με λίγο υγρό σαπούνι χεριών! Στη συνέχεια ξεπλένεις με κρύο νερό και όταν επιστρέψεις σπίτι βάζεις το ρούχο στο πλυντήριο!

Αν είσαι σπίτι σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο και πάνω στο λεκέ να τρίψεις λίγη μαγειρική σόδα ή το ειδικό απορρυπαντικό που έχεις για τα λευκά ρούχα! Η χλωρίνη δεν είναι ιδανική σε αυτή την περίπτωση διότι ενδέχεται να κιτρινίσει το σημείο!

Μην ξεχνάς πως το λευκό σου μπλουζάκι είναι ευαίσθητο και πως θέλει προσοχή όταν εμφανίζεται ένας λεκές πάνω σε αυτό!

Tσέκαρε και αυτά: