Lil Nas X

Ο Lil Nas X ήταν ένας από τους καλεσμένους στο Met Gala 2023 και επέλεξε να κάνει μια πολύ περίεργη εμφάνιση καθώς θύμιζε κρυστάλλινο εξωγήινο και πιστέψαμε γι δευτερόλεπτα πως η έλευση των εξωγήινων ήταν γεγονός!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο κάτοχος βραβείου Γκράμι και καλλιτέχνης, εμφανίστηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα μεταλλικό εσώρουχο, όλο του το σώμα ήταν καλυμμένο με ασημένια μπογιά και πολλούς κρυστάλλους να είναι τοποθετημένοι στο πρόσωπο του και να τον κάνουν να μοιάζει με εξωγήινο δράκο!

Μάλιστα,επέλεξε να κάνει ένα κρυστάλλινο μανικιούρ στα χέρια του και να φορέσει δόντια τα οποία παραπέμπουν σε βαμπίρ ή άγριο ζώο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η εμφάνιση που σχολιάστηκε πολύ έντονα δημιουργήθηκε από τη γνωστή make up artist Pat McGrath σε συνεργαία με τον οίκο Dior και τη nail artist Temeka Jackson.

Ο Lil Nas X αποφάσισε να τιμήσει τον σχειδαστή μόδας ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019, με μια εμφάνιση η οποία ήταν εμπνευσμένη από τη γάτα του Karl Lagerfeld , τη Choupette.

Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για τις περίεργες εμφανίσεις του στο Met Gala και ήδη έχει γίνει viral η εμφάνιση που έκανε!

 

Tσέκαρε και αυτά: