Serena Williams

H Serena Williams ανακοίνωσε με την εμφάνιση που έκανε στο Met Gala 2023 πως περιμένει το δεύετρο μωρό της καθώς είναι έγκυος και όλοι ενθουσιάστηκαν!

Η 41χρονη σούπερ σταρ του τένις έδειξε την κοιλίτσα της καθώς περπάτησε στο μπεζ χαλί έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγο της Αλέξις Οχάνιαν και η χαρά τους ήταν τεράστια μπροστά στις κάμερες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τενίστρια η οποία αποφάσισε να αποσυρθεί από τη ενεργή δράση, έφερε στον κόσμο την κόρη της Αλέξις Ολυμπία το 2017 και πλέον είναι έτοιμη να υποδεχτεί το δεύτερο μωρό της.

Η Serena επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της φορώντας μια δημιουργία του οίκου Gucci και δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένη που η Anna Wintour κάλεσε και τους τρεις τους στο Met Gala!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Είχε αναφέρει στο παρελθόν πως θέλει πολύ να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί και πλέον η ευχή της πραγματοποιήθηκε!

H επιχειρηματίας και μανούλα, επέλεξε να φορέσει μια μαύρη τουαλέτα με πολλές πέτρες σε διάφορα σημεία και στο τέλος των μανικών υπήρχαν λάμψεις.

Το φόρεμα κατέληγε σε τούλι και στο μπούστο υπήρχαν πολλά κολιέ από πέρλες και διαμάντια. Τα μαλλιά ήταν είχαν έναν περίεργο ξανθό χρώμα και η εμφάνιση η θεωρήθηκε απ/ο τις πολύ καλές της βραδιάς.

Τσέκαρε και αυτά: