Λίβερπουλ

To Λίβερπουλ είναι μια από τις μεγάλες πόλεις της Αγγλίας και καθημερινά δεκάδες είναι οι Βρετανοί και ξένοι επισκέπτες που επιλέγουν να την επισκεφτούν, διότι υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις στο συγκεκριμένο μέρος.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι η πόλη που επιλέχθηκε για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision 2023 και πλήθος κόσμου αναμένεται να εμφανιστεί στο “Liverpool Arena” για να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους καλλιτέχνες που έχουν επιλεχθεί να εκπροσωπήσουν τις χώρες που συμμετέχουν στο μεγάλο μουσικό event της Ευρώπης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Ruiz (@vanrui_pics)

Η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως η “μουσική πρωτεύουσα” της Αγγλίας καθώς είναι η γενέτειρα των Beatles και στους δρόμους της θα βρεις πολλούς street artists να τραγουδουν γνωστές επιτυχίες και να διασκεδάζουν το κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτείς το Λίβερπουλ πολύ σύντομα και παρακάτω σου παραθέτουμε τρεις από αυτούς:

#1.Η μουσική είναι παντού

Η πόλη της Αγγλίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η “πόλη της χαράς”καθώς πολλοί καλλιτέχνες την επιλέγουν για να τραγουδήσουν στους δρόμους και τα πολλά μαγαζιά που διαθέτει! Οι scouters από πολλές δισκογραφικές ξέρουν πως μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανακαλύψουν κάποιον νέο καλλιτέχνη στο δρόμο!

#2.Οι βόλτες στο λιμάνι

Το Royal Albert Dock είναι ένα πανέμρφο μέρος όπου εκεί θα βρες μπαράκι, καφε και μαγαζιά με φαγητό για όλα τα γούστα! Η δε βόλτα στο λιμάνι το βράδυ είναι μαγευτική και σίγουρα θα την απολαύσεις!

#3.Η τέχνη είναι παντού

Πρόκειται για μια πόλη η οποία έχει επενδύσει στην τέχνη και θα βρεις σε διάφορα σημεία, διάσπαρτα αγάλματα σημαντικών προσωπικοτήτων όπως είναι τα μέλη των Beatles και σίγουρα θα θες να βγάλεις μια φωτογραφία!

Είναι μια πόλη που σίγουρα δε σου έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν θέλεις να οργανώσεις ένα ταξίδι, αλλά αξίζει τον κόπο και η καλύτερη περίοδος για να ταξιδέψεις σε αυτή είναι από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Τσέκαρε και αυτά :