Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Οι μέρες περνούν και η Σαρακοστή θα λάβει τέλος όταν ακουστεί το “Χριστός Ανέστη” από τα χείλη του κάθε ιερέα που θα δώσει στον κόσμο το Άγιο Φως και όλοι θα βρεθούμε στο σπίτι μας για να απολαύσουμε την αγαπημένη μαγειρίτσα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα μείνουν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά θέλουν να ξεσκάσουν λιγάκι και να περάσουν όμορφες στιγμές μακριά από την πόλη. Και υπάρχουν προορισμοί κοντά στην πρωτεύουσα για ολιγοήμερες διακοπές ή για μια μονοήμερη!

Είναι σημαντικό να μπορούμε να ξεφεύγουμε λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα που έχουμε διότι ξεθολώσει το μυαλό μας και βλέπουμε νέες εικόνες ενώ περνάμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Πάσχα 2023

Που μπορείς να πας για μια γρήγορα από δράση το Πάσχα 2023

#1.Χαλκίδα 

Η Χαλκίδα απέχει από την Αθήνα 40 λεπτά περίπου και οπούς βρεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να απολαύσει τις βόλτες του στο παραλιακό μέτωπο και να πει τον καφέ του έχοντας τη θέα της θάλασσας. Υπάρχουν μαγαζιά τα οποία προετοιμάζονται για το Πάσχα και περιμένουν τον κόσμο να απολαύσει πασχαλινές λιχουδιές.

#2.Ναύπλιο 

Περίπου 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα, το Ναύπλιο είναι μια πόλη η οποία υποδέχεται πολύ κόσμο που θέλει να κάνει μια μονοήμερη που θα τον ξεκουράσει! Το Πάσχα είναι μια ιδανική στιγμή για να βρεθείς στην περιοχή και θα περάσεις τέλεια!

#3.Αγκίστρι 

Μια ώρα περίπου μακριά από την Αθήνα, το Αγκίστρι είναι ένα νησάκι το οποίο σε περιμένει να το ανακαλύψεις και να έρθεις πιο κοντά στο καλοκαίρι γιατί είναι ένα μέρος το οποίο έχει πολύ όμορφες γωνιές στις οποίες πρέπει να βρεθείς κάποια στιγμή!

Όπου και αν επιλέξεις να πας, φρόντισε να βρεις τα μαγαζιά που θέλεις να βρεθείς για φαγητό και να κλείσεις τραπέζι διότι αναμένεται να γίνεται χαμός!

Τσέκαρε και αυτά: