Louis Vuitton

To νησί Isola Bella επέλεξε ο οίκος Louis Vuitton στην Ιταλία για να παρουσίασει τη νέα του συλλογή Cruise 2024 και οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν είναι σίγουρα αυτές που θέλουμε να δούμε ΤΩΡΑ στην ντουλάπα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Nicolas Ghesquiere είναι ο άνθρωπος ο οποίς βρίσκεται πίσω από τη συλλογή και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και κάποιο ανεπιτήδευτο coolness το οποίο είναι άκρως ιδιαίτερο.

Στη συλλογή του οίκου μπορείς να δεις πουλόβερ, prints τα οποία αντλούν την έμπνευση τους από το γυαλί, μακριά φορέματα που διαθέτουν λεπτομέρειες από βολάν, ντραπώ φορέματα και κομμάτια τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για καλοκαιρινό scuba diving.

Στο παλάτσο του νησιού είδαμε τα μοντέλα να περπατούν φορώντας κομμάτια που θυμίζουν καταδυτική στολή και headpieces τα οποία θα μπορούσαν να φορέθούν στην κινεζική όπερα ενώ οι τσάντες του οίκου Louis Vuitton είχαν την τιμητική τους!

Tσέκαρε το βίντεο:

Το μικρό ιταλικό νησί διαθέτει ονειρικούς κήπους και παρόλο που είναι για πολλούς “άγνωστο” δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν μίνι κρουαζιέρες γύρω από αυτό και να το θαυμάσουν.

Μια ιδιαίτερη συλλογή!

Tσέκαρε και αυτά: