Άνδρες

Οι άνδρες δεν είναι τόσο περίπλοκα όντα! Τα πράγματα μαζί τους είναι σχετικά απλά αλλά δεν μπορούμε πάντα να αποδεχτούμε το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τα λόγια ορισμένων ή την “ειλικρίνεια” που έχουν ακόμη και αν δε λένε κάποια κουβέντα και δείχνουν τα “θέλω” τους με πράξεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η αλήθεια είναι πως στη σήμερον ημέρα οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων έχουν γίνει σχετικά δύσκολες και οι προβολές που κάνουμε σε ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας δείχνουν πολλά και για εμάς τους ίδιους!

Πολλές γυναίκες και άνδρες έχουν πληγωθεί βαθιά από σχέσεις που έχουν συνάψει με ανθρώπους οι οποίοι ούρλιαζαν από μακριά πως έχουν “κατακόκκινα σημαιάκια” πάνω τους και αυτή η κατάσταση μπορεί πολλές φορές να μας οδηγήσει σε μια φάση όπου γνωρίζουμε κάποιον “νορμάλ άνθρωπο” και νομίζουμε πως κάποια στοιχεία του είναι red flags ενώ στην ουσία είναι πολύ γλυά χαρακτηριστικά!

Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν πολλοί άνδρες και νομίζουμε πως είναι “red flags” στην αρχή

#1.Αδυναμία στη μαμά του 

Επειδή ένας άνθρωπος εκφράζεται με όμορφα λόγια για τη μητέρα του και θέλει να περνά χρόνο μαζί της και να κάνουν πράγματα, δεν τον κάνει αυτόματα “μαμάκια”. Ίσα, ίσα σου δείχνει πως έχει ψηλά την οικογένεια του και αυτό είναι πολύ όμορφο! Άλλο η παρεμβατικότητα των γονέων, και άλλο η αγάπη και ο σεβασμός!

#2.Δεν έχει κάνει πολλές σχέσεις! 

So what? Γιατί αυτό πρέπει να θεωρείται red flag; Το γεγονός πως ένας άνθρωπος δεν ασχολείται μόνο με τον ερωτικό τομέα και θέλει να κάνει άλλα πράγματα δεν τον κάνει “red flag”. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

#3. Απλά πηγαίνουν με το “ρεύμα” 

Είναι το λεγόμενο “go with the flow”. Δεν πιεζουν μια κατάσταση, δείχνουν τη σημασία που πρέπει και δεν τρέχουν από πίσω σου! Αφήνουν τις κατάλληλες αποστάσεις έτσι ώστε να δεις και εσύ τι θέλεις και να κάνεις και εσύ κάποιες κινήσεις για να είναι τα πράγματα αμοιβαία!

Τσέκαρε και αυτά: