Madonna

Η Madonna επιστρέφει στις πρόβες μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας και θέλησε να γνωστοποιήσει τη χαρά της μέσω του Instagram.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η βασίλισσα της ποπ υπέστη μια σοβαρή λοίμωξη πριν από έναν μήνα περίπου και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει όσα της συνέβησαν.

Ο μάνατζερ της, είχε δηλώσει μέσω ανακοίνωση πως θα σταματήσουν οι πρόβες για την παγκόσμια περιοδεία της για να μπορέσει να επικεντρωθεί στην υγεία της.

“Θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες”. 

Η Madonna έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της:

“Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει”.

Η τραγουδίστρια θέλει να βγει σε περιοδεία και να κάνει εμφανίσεις σε πολλές χώρες καθώς θέλει να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές της.

Τσέκαρε και αυτά: