Madonna

Νυχτοπερπάτησε μετά από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η Madonna και θέλησε να μοιραστεί νέες φωτογραφίες με τους followers της στο Instagram!

H βασίλισσα της ποπ θέλησε μέσω της ανάρτησης της να ευχαριστήσει την οικογένεια της η οποία της στάθηκε σε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της γράφοντας πολύ όμορφα λόγια στη λεζάντα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Xαρακτηριστικά η Madonna έγραψε:

“Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά.

Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας.

Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σ’ ευχαριστώ @guyoseary γι’ αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!”.

Τσέκαρε και αυτά: