Maestro 2

Tα γυρίσματα για τη σειρά “Maestro 2” και οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετέχουν, βρίσκονται στους Παξούς . Στο instagram βλέπουμε πολύ όμορφες εικόνες από το νησί και από τις στιγμές τους και ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στον επίσημο λογαριασμό του “Maestro in Blue”  είδαμε νεες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν οι οποίες “μαρτυρούν” πως η Μαρία Καβογιάννη έχει ξεκινήσει γυρίσματα.

Η “Μαρία” είναι μια γυναίκα η οποία έχει βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της καθώς έχει δεχτεί κακοποίηση από τον σύζυγό της και η αγάπη της για το παιδί της ήταν υφή που της έδωσε τη δύναμη που χρειαζόταν.

Η ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο που θα μπορούσε κάλλιστα να της χαρίσει και Όσκαρ καθώς η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική. Η Μαρία Καβογιάννη ανάρτησε και εκείνη με τη σειρά της ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει τα κρυστάλλινα νερά που απολαμβάνει στους Παξούς.

Τσέκαρε την :

Το “Maestro 2” αναμένεται με μεγάλη αγωνία καθώς θα παρουσιάσει μια συνέχεια των ιστοριών που όλοι παρακολουθήσαμε και πολλοί είναι οι τηλεθεατές θέλουν να δουν τα νέα επεισόδια που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τσέκαρε και αυτά: