Netflix

Mε μια νέα σειρά θα επιστρέψουν οι δημιουργοί του Stranger things, Matt και Ross Duffer στο Netflix και από ότι φαίνεται θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να “κολλήσουμε” ξανά με την πλατφόρμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 Η νέα σειρά θα ονομάζεται “The Borough” και πήρε το “πράσινο φως” γνα προχωρήσει κανονικά στην παραγωγή! Οι δημιουργοί της σειράς θα είναι οι Will Matthews και Jeffrey Addis, ενώ τα αδέρφια Duffer θα αναλάβουν την παραγωγή.

Μια ομάδα ηρώων θα συσπειρωθεί στο Νέο Μεξικό για να προσπαθεί να σταματήσει μια απειλή η οποία έρχεται από κάπου μακριά και σκοπός της είναι να κλέψει το χρόνο! Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα πρόσωπα που θα παίξουν και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά τα αδέρφια Duffer δήλωσαν πως ξέρουν ότι έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό στα χέρια τους.

Η νέα σειρά είναι το νέο project που αποφάσισαν να δώσουν τα δυο αδέρφια στο Netflix και έκλεισαν πολύ εύκολα την συμφωνία αφού οι άνθρωποι της πλατφόρμας ξέρουν πολύ καλά πως κάνουν επιτυχίες. Μην ξεχνάς πως το Stranger Things είναι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της πλατφόρμας!

Τσέκαρε και αυτά: