Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έχει μιλήσει ακόμη σε κάποιο μέσο ενημέρωσης για όλα όσα ακούγονται εις βάρος του, όμως οι δημοσιογράφοι πολλών εκπομπών μιλούν με ανθρώπους της ελληνικής showbiz για τη νέα “βόμβα” που έχει σκάσει στην Ευρωβουλή και οι περισσότεροι δηλώνουν σοκαρισμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μαριάντα Πιερίδη εξέφρασε τη δική της γνώμη για όσα έχουν ακουστεί για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και πιστεύει πως σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα πρέπει να προστατεύεται και το θύμα και ο θύτης.

“Έχουμε καταδικάσει έναν άνθρωπο πριν καν γίνει το δικαστήριο. Ό,τι είναι να γίνει θα το κρίνει το δικαστήριο. Εγώ δεν είμαι δικαστής και θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος να τον δικάζουμε πριν γίνει το ο,τιδήποτε. Όπως πρέπει να προστατεύεται το θύμα, πρέπει να προστατεύεται και ο θύτης. Δε γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα έτσι. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις, μπορεί να μην είναι αυτή αλλά μπορεί και να είναι, που άδικα κατηγορείται ένας άνθρωπος αλλά ποτέ μετά δεν επανέρχεται εκεί που ήταν. Αν καταδικαστεί, εύχομαι στη γυναίκα να καταφέρει να επανέλθει. Αν όμως, αθωωθεί τι θα κάνουμε μετά” , είπε στην κάμερα της εκπομπής “Super Kατερίνα”. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αφήσει τους δικηγόρους του να αναλάβουν την υπόθεση και προς το παρόν δεν έχει μιλήσει για την υπόθεση!

Τσέκαρε και αυτά: