Μαγαζιά Μαρούσι

Μαγαζιά Μαρούσι: Καθώς πλησιάζουν οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, ο οίκος CH Carolina Herrera σας προσκαλεί στην CH Boutique στην Αθήνα, στον πρώτο όροφο στο Golden Hall, για να σας παρουσιάσει την τελευταία της συλλογή, έναν ζωντανό συνδυασμό χρωμάτων και υφών εμπνευσμένων από την ουσία της εποχής.

Αντλώντας έμπνευση από την ίδια την παλέτα της φύσης, η συλλογή ξεσπά με αποχρώσεις του πράσινου, του μωβ και του ιβουάρ, παραπέμποντας σε ανθισμένα λουλούδια και τροπικά τοπία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Από τις casual μέχρι τις πιο εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, η συλλογή ενσαρκώνει ιδανικά την επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας που καθορίζουν το στυλ του διάσημου οίκου μόδας.

Στην καθημερινότητα, το πουκάμισο βρίσκεται στο επίκεντρο και συνδυάζεται με φούστες, σορτς ή ψηλόμεσα παντελόνια σε βαμβακερό ή μεταξωτό ύφασμα, ενώ τα λινά μπουφάν προσθέτουν πινελιές φινέτσας σε κάθε σύνολο.

Τα shirt dresses κλέβουν τις εντυπώσεις με τις ρέουσες σιλουέτες και τις λεπτομέρειες που αποτυπώνουν το ανέμελο πνεύμα του καλοκαιριού. Διακοσμημένα με το Garden print που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συλλογή, παίζουν με τον όγκο και τα κομψά βολάν, αφηγούνται μια ιστορία ρομαντισμού και περιπέτειας και παρακινούν τον καθένα να
αγκαλιάσει την Alegria de Vivir που πρεσβεύει ο οίκος.

Φυσικά, και σε αυτή τη συλλογή, οι τσάντες και τα αξεσουάρ δεσπόζουν σε κάθε εμφάνιση. Ξεχωρίζουν οι δερμάτινες δημιουργίες σε ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, καθώς και οι
πλεκτές, ψάθινες τσάντες.

Τσέκαρε κι αυτά: