Μάνος Τρυπιάς

Ένας από τους πιο δραστήριους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της γενιάς του στην σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, ο Μάνος Τρυπιάς, επιστρέφει και συναντά τον καταξιωμένο δημιουργό μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Δημητριάδη σε ένα τραγούδι – έκπληξη που έχει τον τίτλο «Αυτή Η Φωνή».

Ο Μάνος Τρυπιάς, με διάθεση να σπάσει στεγανά και να μας παρασύρει σ’ έναν ηλεκτρικό ρυθμό, ερμηνεύει με πάθος το τραγούδι «Αυτή Η Φωνή», τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Γιώργος Δημητριάδης και τους στίχους ο Ανδρέας Καραγιαννίδης.

Η σύνθεση εναρμονίζει αριστοτεχνικά τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο με τον διαχρονικό, σαν «τραγούδι απ’ τα παλιά», που σε προσκαλεί σε «μια νύχτα μαγική», «νύχτα αλκοολική και στο ξημέρωμα στα χείλη να μένει…».

Το single «Αυτή Η Φωνή» συνοδεύεται οπτικά από ένα εξαιρετικά καλαίσθητο video, με θέμα που «τόσο γλυκά συναρπάζει», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κρομμυδάκη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Μάνος Τρυπιάς, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του 2ου album του, το οποίο θα έχει τίτλο «Σε Φόντο Ερυθρό», μας παρουσιάζει το single «Αυτή Η Φωνή», μια δυνατή συνεργασία με τον καταξιωμένο δημιουργό Γιώργο Δημητριάδη και μας χαρίζουν ένα τραγούδι γεμάτο σπιρτάδα και λυρισμό.

Ακούστε αυτή τη φωνή και σίγουρα θα σας οδηγήσει σε ένα μουσικό ταξίδι εξιλέωσης!

Τσέκαρε κι αυτά: