Margot Robbie

Η Margot Robbie κατάφερε να γίνει το “it girl” που χρειαζόμασταν για να γίνει καλύτερη η ζωή μας και μέσω του ρόλου της ως Barbie, ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες τους οποίους δε φανταζόταν ούτε η ίδια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, η ηθοποιός έχει δεχτεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που αφορά στα πόδια της! Και η διαδικτυακή πλατφόρμα “Fun With Feet” όπου ο κόσμος μοιράζεται φωτογραφίες πατουσών επί πληρωμή τη θέλει στο ενεργητικό του!

Διαχειριστής της πλατφόρμας με το ψευδώνυμο Λιζ έστειλε επιστολή στη Margot Robbie ζητώντας να συνεργαστούν με σκοπό να δημιουργηθεί περιεχόμενο που θα αφορά στα πόδια της καθώς στην ταινία που συμμετείχε έκαναν πάταγο!

Για να φανεί δελεαστική η προσφορά, προτάθηκε στην ηθοποιό το ποσό των 500.000 δολαρίων και όπως αναφέρει το μέσο η επιστολή ξεκινούσε λέγοντας:

“Αγαπητή Μάργκοτ, με λένε Λιζ και βγάζω χιλιάδες δολάρια πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο Fun With Feet. Eπίσης, σου μοιάζω πολύ. Η Barbie είναι όλες οι γυναίκες, αλλά εμείς είμαστε και πραγματικές Barbie, στερεοτυπικά εννοώ. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie, καθώς θα μας προσφέρει εκατομμύρια. Επιπλέον, το Fun With Feet προσφέρεται να σας δώσει ένα μπόνους 500.000 δολαρίων για αρχή. Αν συμφωνείτε, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και την ομοιότητά μας, αλλά και την εμμονή του κόσμου με όλα τα προϊόντα Barbie, χάρη στα πόδια μας”. 

Κανείς δεν ξέρει αν η ηθοποιός αποδέχτηκε!

Tσέκαρε και αυτά: