Mαρία Ελένη Λυκουρέζου

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου παντρεύτηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών καθώς ο έρωτας τους ήταν σφοδρός και θυελλώδης! Αλλά τελείωσε πολύ γρήγορα και εν έτει 2023 αποκαλύφθηκε ο λόγος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πάλεψε πολύ για απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά όπως έχει δηλώσει και τα κατάφερε! Βγήκε πολύ δυνατή από αυτή την ιστορία που στιγμάτισε τη ζωή της και πλέον μιλά ανοιχτά για όλα όσα πέρασε! Δίνει με τον δικό της τρόπο δύναμη σε όλους όσους περνούν δύσκολα και μέσω TikTok επέλεξε να μοιραστεί την ιστορία που αφορά τον χωρισμό της με τον Απόστολο Γκλέτσο!

“Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική, με ουίσκι και με κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων, έγινε αυτός ο γάμος.

Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα, εκεί άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Με τον οποίο έχω ξαναπεί δε θα έκανα σχέση αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Οπότε με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε”. 

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house

Αυτά αποκάλυψε το κορίτσι!

Tσέκαρε και αυτά: