Porsche

Η Porsche γιόρτασε την 75η επέτειο της λανσάρωντας ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να μπορεί να πιάνει από 0 στα 62mph κάτω από 2 δευτερόλεπτα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεωρείταο ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mε την κωδική ονομασία “Mission X” και χαρακτηρισμένο ως ένα “ηλεκτρικό όνειρο” το νέο αυτοκίνητο αναμένεται να μπει στην παραγωγή για να δημιουργηθεί μια limited σειρά που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της γνωστής εταιρείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Porsche (@porsche)

Το νέο αυτοκίνητο της Γερμανικής εταιρείας δημιουργεί τις προσδοκίες της για να μπει στον 21ο αιώνα της ηλεκτροκίνησης και στοχεύει να δείξει την δύναμη που υπάρχει σε συνδυασμό με την ελαφριά κατασκευή!

Η Porsche αποκάλυψε το νέο υπερ-αμάξι για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στους εορτασμούς που έγιναν σε μουσείο αυτοκινήτων.

Το νέο αεροδυναμικό αυτοκίνητο διαθέτει πόρτες οι οποίες ανοίγουν σαν “ψαλίδια” και αναμένεται να εμφανιστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης για να παρουσιαστεί!

Το όχημα αναμένεται να κοστίσει 2 εκατομμύρια δολάρια και ήδη έχει γίνει viral καθώς διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και δεν είναι λίγοι οι πλούσιοι κληρονόμοι που θέλουν να το αποκτήσουν!

Tσέκαρε και αυτά: