Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και μίλησε για τη δύσκολη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και τη βοήθεια της μητέρας της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν βρέθηκε να παλεύει με τα ναρκωτικά και μέσω όσων είπε στέλνει το δικό της μήνυμα!

“Περάσανε πολλά χρόνια από τότε που έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν είναι μια ιστορία που έχουν περάσει 4-5 χρόνια που τελείωσε. Φέτος έκλεισα 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα τα ναρκωτικά. Οπότε, τώρα αισθάνθηκα δυνατή ώστε να μπορέσω να αρχίσω να το επικοινωνώ. Δεν είμαι δηλαδή καινούργια σε αυτή την αλλαγή ζωής.

Έχω δει πολλά πράγματα σε αυτά τα 20 χρόνια και μπορώ να έχω μια άποψη. Ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ με τον κόσμο και να πω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα σπίτια και ότι χρειάζεται μια πιο σωστή αντιμετώπιση. Δεν υπάρχει παιδεία. Πολλοί γονείς φοβούνται, τσακώνονται με τα παιδιά τους, εναντιώνονται με αποτέλεσμα το παιδί να απομακρύνεται περισσότερο”.

Όπως είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η μητέρα της ήταν δίπλα στη δύσκολη μάχη που έδωσε για να “καθαρίσει” από την κοκαΐνη και τη βοήθησε πολύ ψυχολογικά!

 

Τσέκαρε και αυτά: