Μαρία Γκουτρίδου

H Μαρία Γκουτρίδου είναι μια από τις γυναίκες που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο νέο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1Οι Προδότες” και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γνωρίσουμε και εκείνη, αφού της αρέσει πολύ το μυστήριο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι μια νέα γυναίκα η οποία αποφάσισε να κάνει κατά τολμηρό στη ζωή της και μπαίνει στο παιχνίδι για να ανακαλύψει τον Προδότη! Αλλά δεν αποκλείεται να είναι τελικά μια από αυτούς και να πρέπει να κρυφτεί για να μην την ανακαλύψουν!

Μαρία Γκουτρίδου – Βιογραφικό, Instagram, το πρόβλημα υγείας, ηλικία, καταγωγή

Είναι 42 ετών και γεννήθηκε στην Κομοτηνή, όπου και μεγάλωσε! Μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και εργάζεται πλέον ως υπεύθυνη γυμναστηρίου.

Αυτά είναι 3 χαρακτηριστικά της

  • Έντονη
  • Παρορμητική
  • Έξω καρδιά

Είναι μια γυναίκα η οποία θεωρεί πως είναι ένας άνθρωπος με πειθώ και μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως “καθοδηγητή”.

Έχει δυναμική παρουσία στο Instagram και της αρέσει πολύ να βγάζει selfies!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Μαρία Γκουτρίδου πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά κατάφερε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ και όταν επιστράτευσε τη χαλαρότητα της, το ξεπέρασε και έκανε καλό στην ψυχολογία της.

Γιατί μπαίνει στο παιχνίδι

Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να φτιάξει ιστορίες μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και η φαντασία της είναι μεγάλη! Η στρατηγική και τα παιχνίδια της αρέσουν πολύ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι.

Οι Προδότες

Το νέο παιχνίδι στρατηγικής το οποίο θα δούμε μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 θα μας απασχολήσει σίγουρα διότι είναι κάτι πολύ “φρέσκο” και τα πρόσωπα που έχουν επιλεχθεί είναι άγνωστα προς το παρών!

Στο ριάλιτι θα μάθουμε για νέες προσωπικότητες και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τη στρατηγική έτσι ώστε να καταφέρει να μην “πιαστεί” από τςυ συμπαίκτες του και να φύγει από τη μεγάλη έπαυλη!

Τσέκαρε και αυτά: