Noor Alfallah

H Noor Alfallah είναι η σύντροφος του αγαπημένου ηθοποιού Αλ Πατσίνο, και φλερεται να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον καλλιτέχνη ο οποίος είναι 83 ετών!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το ΤΜΖ το οποίο επικαλείται πληροφορίες που έχουν δώσει συνεργάτες ςτου γνωστού ηθοποιού, η Νουρ Αλφαλάχ είναι έγκυος στον όγδοο μήνα και όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα γεννήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν το 2022 όταν απαθανατίστηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Καλιφόρνια να τρώνε μαζί και πηγές στη Page Six είχαν αναφέρει πως η σχέση τους ξεκίνησε πριν την πανδημία.

“Ο Αλ Πατσίνο και η Νουρ Αλφαλάχ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συνήθως κάνει σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες που έχουν χρήματα. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα παρόλο που ο Αλ Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της”, είχε αναφέρει πηγή στο γνωστό μέσο.

Ο Αλ Πατσίνο έχει μέχρι στιγμής τρία παιδιά και από ότι φαίνεται θα κάνει μια ωραιότατη τετράδα!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Noor Alfallah είχε πάντα αδυναμία στους μεγαλύτερους άνδρες καθώς στο παρελθόν είχα σχέση με τον Μικ Τζάγκερ – ήταν 22 ετών και εκείνος 74 ετών – και όπως είχε πει η ίδια για εκείνη δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά η καρδιά ενός ανθρώπου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Μετά από τον Μικ, έκανε σχέση με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο Νίκολα Μπεργκρούεν.

Είναι μια γυναίκα που αγαπά την τέχνη και μαζί με την αδερφή της έχουν τη δική τους εταιρεία!

Κανέναν από τα δυο πρόσωπα δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και όλοι περιμένουμε να δούμε αν τελικά ο “καπνός” που εμφανίστηκε πρόδωσε μια μεγάλη “φωτιά” στο Χόλυγουντ!

Tσέκαρε και αυτά :