Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια γυναίκα η οποία διαθέτει μεσογειακή ομορφιά και ένα πολύ juice σώμα το οποίο μας αρέσει πολύ! Ωστόσο, αποκάλυψε πως είναι σε διαδικασία να χάσει κάποια κιλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “The 2Night Show” στον Γρηγόρη Αρνάουτογλου και αποκάλυψε πως ξεκίνησε διατροφή και αποκάλυψε το μυστικό της.

“Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο”. 

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως έκοψε τη ζάχαρη και το άμυλο με αποτέλεσμα να τη βοηθήσει να χάσει τα κιλά της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε παράλληλα αν θα κάνει πρωινή εκπομπή με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη λέγοντας :

“Δεν ξέρω εάν θα κάναμε πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη, εξαρτάται από τις συνθήκες. Άλλα λαχταράει η ψυχούλα μου αν με ρωτά. Εξαρτάται από το περιβάλλον, τους συνεργάτες”.

Τσέκαρε και αυτά: