Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης είναι δυο πρόσωπα τα οποία δεν τα πηγαίνουν καλά αυτή την περίοδο στο Survivor All Star! Kαι στο συμβούλιο της Δευτέρας 17/4, είδαμε μια νέα κόντρα να ξεκινά και από ότι φαίνεται θα κρατήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο συμβούλιο ακούσαμε τον φαρμακοποιό να ζητά “συγγνώμη” από τον Μάριο Πρίαμο διότι ισχυρίστηκε πως άκουσε τα ψέμματα του Μπάρτζη και πίστεψε όσα είπε για εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο Νίκος Μπάρτζης από τη δική του πλευρά είπε πως είπε την αλήθεια του και πως είπε αυτά που είδε. Και έγινε ένας μικρός χαμός.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, ζήτησε από την παραγωγή να αποβληθεί ο συμπαίκτης του διότι η συμπεριφορά του κατά των γυναικών δεν είναι σωστή και είναι προσβλητικός.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος η παραγωγή δεν πήρε στα σοβαρά το αίτημα του Σπύρου Μαρτίκα και προχώρησε κανονικά στο συμβούλιο.

Οι παίκτες φαίνεται πως έχουν στραφεί κατά του Νίκου Μπάρτζη και ο παίκτης προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδουν οι συμπαίκτες του.

Τσέκαρε και αυτά: