Μαρία Πρωτόπαππα

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι από τις γυναίκες που δεν μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση τους, όμως έφτασε η στιγμή για να κάνει την ανατροπή και έχει ενθουσιάσει τους followers της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H “Μαρίνα” της επιτυχημένης σειράς “Σασμός“, ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το νέο look που απέκτησε στα μαλλιά της!

Η ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα αρκετά κοντοκουρεμένο look το οποίο θυμίζει Παριζιάνα στιλίστρια η οποία περπατά στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας!

Ποζάρει πίσω από πίσω από ένα δέντρο φορώντας ένα γκρι σακάκι και έχε αινιγματικό ύφος ενώ αυτό που σίγουρα είναι εμφανές, είναι πως το νέο look της ταιριάζει πολύ!

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι μια από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην καθημερινότητα τους και το στιλ της είναι αρκετά μινιμαλισμός χωρίς να κάνει υπερβολές.

Διαθέτει μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση και μας αρέσει πολύ το γεγονός πως υπάρχουν στιγμές όπου ποζάρει άβαφη γιατί αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη φυσική της ομορφιά.

Tσέκαρε και αυτά: