Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να “λιώνει” στις παραλίες, όμως στην Ελλάδα τον περιμένει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο το οποίο παρακολουθεί τον κάθε του κίνηση και δεν είναι άλλο από τη σύντροφο του, Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία τον στηρίζει σε ότι κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Nίκος Μπάρτζης μπορεί να ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά στον φαρμακοποιό του Survivor All Star, ωστόσο, παρατηρούμε πως έχει αρχίσει να απομακρύνεται από κοντά του και στο συμβούλιο της Μεγάλης Δευτέρας 10/4 αντάλλαξαν λόγια που αφορούσαν σε ειρωνείες.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βλέποντας όλα όσα συνέβαιναν στο συμβούλιο, αντέδρασε μέσω των stories της στο Instagram και σε βίντεο που δημοσίευσε τη βλέπουμε έξαλλη να “λέει” στον Νίκο Μπάρτζη πως κούρασε!

“Άκουσα πως ο Σπύρος δεν έχει σπουδάσει Survivor! Ναι, γιατί ο Μπάρτζης έχει σπουδάσει Survivor που είναι αγρότης, ο Μάριος έχει σπουδάσει Survivor που κάνει καταδύσεις, η Σταυρούλα έχει σπουδάσει και αυτή, η Ρία δεν ξέρω τι είναι και αυτή έχει σπουδάσει! Έλα τώρα άντε γεια”. 

O Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους παίκτες που θεωρείται “παίκτης στρατηγικής” και έχει καταφέρει με τον δικό του τρόπο να δημιουργήσει ίντριγκα! Επομένως, κάτι κάνε καλά!

 

 

Τσέκαρε και αυτά :