Threads

H εταιρεία Meta αποφάσισε να λανσάρει το αντίπαλο δέος του Twitter, Threads και ήδη έχουν εγγραφεί εκατομμύρια πολίτες στον κόσμο με σκοπό να το ανακαλύψουν και να δουν ποιες είναι οι δυνατότητες του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι δυο δισεκατομμυριούχοι, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προτού ριχτούν σε ένα κλουβί για να αποδείξουν πως διαθέτουν μαχητικές γνώσεις (φημολογείται πως θα πραγματοποιήσουν έναν αγώνα), αποφάσισαν να αναμετρηθούν στο διαδίκτυο ρίχνοντας πυρά ο ένας κατά του άλλου για τις πλατφόρμες που τους ανήκουν.

Πρώτος έκανε το βήμα ο ιδρυτής της Μeta ο οποίος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Threads όπου δηλωσε πως το Twitter απέτυχε και πως η νέα του κίνηση είναι πιο φιλική στον κόσμο και ίσως καταφέρει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η πλατφόρμα του αντιπάλου του.

“Ο στόχος είναι να το διατηρήσουμε φιλικό όσο επεκτείνεται. Νομίζω πως είναι εφικτό και εν τέλει θα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του. Αυτός είναι ένας λόγος που το Twitter ποτέ δεν πέτυχε όσο πιστεύω ότι θα μπορούσε να πετύχει και εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά”, έγραψε ο Μαρκ.

Ο Έλον Μασκ πέρασε στην αντεπίθεση σχολιάζοντας ένα email του από το 2018 όπου ανακοίνωνε πως διέγραψε το Instagram γιατί είναι “ψεύτικο” και ο κόσμος δείχνει την ψεύτικη χαρά του!

“Είναι απείρως προτιμότερο να δέχομαι επιθέσεις από αγνώστους στο Twitter, παρά να ενδώσω στην ψεύτικη ευτυχία του ‘κρύψε-τον-πόνο-σου’ Instagram“.

Οι δυο άνδρες φέρεται να έχουν μια τεράστια κόντρα και η Meta μπαίνει πολύ ενεργά στο παιχνίδι της νέας εφαρμογής καθώς θέλει να φέρει κάτι νέο στο τραπέζι το οποίο δε θα είναι άγνωστο στον κόσμο, αλλά θα μπορούν να κάνουν πραγματικά ότι θέλουν χωρίς να αγωνιούν για κάποιο μπλε τικ ή για τον αριθμό των αναρτήσεων τους!

Τσέκαρε και αυτά: