Survivor All Star τελικός

Survivor All Star τελικός: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα μάθουμε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού το όνομα του προσώπου που επέλεξε ο κόσμος ως νικητή

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι τέσσερις παίκτες:

  • Σάκης Κατσούλης
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Μαριαλένα Ρουμειώτη
  • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

θα αγωνιστούν με σκοπό να ανέβουν ψηλά στην κατάταξη και δυο πρόσωπα θα περάσουν απευθείας στον ημιτελικό όπου και θα περιμένουν να μάθουν αν θα περάσουν στον μεγάλο τελικό! Οι δυο παίκτες που θα απομείνουν θα τεθούν σε ψηφοφορία και ο κόσμος θα αποφασίσει αν πρέπει να προχωρήσουν στον τελικό!

Ο τελικός θα γίνει στο Γαλάτσι στις 11/7 και αναμένεται να έχει μεγάλη προσέλκυση κοινού αφού ήδη έχουν ξεκινήσει να μοιράζονται προσκλήσεις! Πολλοί παίκτες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης θα δώσουν το παρών και έχουμε να ακούσουμε πολλά.

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες καθώς θέλουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να περνούν απευθείας στον ημιτελικό ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 10/7.

Ποια είναι τα μεγάλα φαβορί

Είναι πολύ ξεκάθαρο πως ο Σάκης Κατσούλης είναι μεγάλο φαβορί! Είτε τον αγαπάς, είτε δεν τρέφεις κάποια συμπάθεια προς το πρόσωπο του, οφείλεις να αναγνωρίσεις πως είναι εξαιρετικά καλός στα αγωνίσματα! Σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν αναγνωρίσει την αγωνιστική του αξία και έχει δώσει πολύ πόνο!

Το δεύτερο μεγάλο φαβορί είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς παίκτες ως “αληθινός”. Έχει τεράστιο φαν κλαμπ και δεν τα έχει πάει άσχημα στα αγωνίσματα! Έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο για τη φερόμενη ειλικρίνεια του και οι θαυμαστές του έχουν μεγάλη αδυναμία στο άτομο του.

Πολλά θα γίνουν στον Survivor All Star τελικός και έχουμε να δούμε ανατροπές που ίσως δε θα τις περιμένουμε!

Τσέκαρε και αυτά: