Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στη Σαντορίνη και κάνει διακοπές, όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι και καλλιτέχνες που ζουν στην Ελλάδα! Και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού και το νέο τραγούδι του Mente Fuerte.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός η οποία, όπως έχει πει, περνά μια flirtutious κατάσταση με τον ράπερ και δεν έχουν προσδιορίσει τη σχέση που έχουν στα ΜΜΕ, αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο στο TikTok όπου χορεύει υπό τους ήχους του νέο τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου με τον Mente. Και χορεύει με το μαγιό της σε ένα υπέροχο μέρος όπου έχει επιλέξει να αράξει για να απολαύσει τον ήλιο!

@mariasolomouofficial Living on island time…. 🏝️ #posothelo #antonisremos #mentefuerte #santorini #bluespa #island #summer #myacollection #maaboo #swimwear #occhiopapavassiliou #dance #happylife #vacation #aegean #cyclades #funnymoments #fyp #ilovebluespa #blue @occhio_papavassiliou ♬ Poso Thelo – Antonis Remos & Mente Fuerte

H Μαρία Σολωμού είχε δηλώσει πως η σχέση που έχει αναπτύξει με τον καλλιτέχνη είναι ιδιαίτερη και πως δεν είναι η… σχέση της!

“Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του”, είχε πει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Οι δυο τους στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και έχουν βρει τη δική τους τακτική για να περνούν στη ζωή διάφορες καταστάσεις!

Tσέκαρε και αυτά: