Μαρία Θεοφανίδου

Η Μαρία Θεοφανίδου είναι μια από τις παίκτριες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στην μεγάλη έπαυλη του ριάλιτι “Οι Προδότες“. Και αναμένεται να απασχολήσει και εκείνη με τη σειρά της όταν θα καθίσει στη “Στρογγυλή Τραπέζη” του παιχνιδιού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Η ξανθιά γυναίκα με την παιδική ψυχή μπήκε στο ριάλιτι για να δοκιμαστεί και να δει αν μπορεί τελικά να ανακαλύψει αν της ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του “Προδότη” ή του “Πιστού”.

Μαρία Θεοφανίδου – Βιογραφικό, Instagram, η πραγματική ηλικία, η Πολεμική Αεροπορία, καταγωγή

Είναι 43 ετών και μας έρχεται από το μακρινό Μαϊάμι καθώς είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε ελληνικό σχολείο.

Από μικρή ήθελε να ζήσει το λεγόμενο “Αmerican Dream” και αποφάσισε να παραιτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία όπου ήταν διασώστρια για να μπορέσει να κυνηγήσει τα όνιερα της.

Τα χαρακτηριστικά της

  • Έχει χιούμορ
  • Κοινωνική
  • Υποστηρικτική

Είναι ένα πρόσωπο που της αρέσει να βοηθά τον κόσμο γύρω της! Είναι αρκετά κοινωνική και της αρέσει να γνωρίζει νέα πρόσωπα! Όμως, δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν το γλυκό παρουσιαστικό της καθώς τα ψέμματα είναι το χάρισμα της και δεν μπορεί να την καταλάβει κανείς!

Το instagram

Παρόλο που μπήκε στο παιχνίδι και θα λάβει μια σχετική αναγνωρισιμότητα, η Μαρία Θεοφανίδου έχει επιλέξει να κρατήσει κλειδωμένο το προφίλ της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram,  και δεν μπορεί κανείς να δει τις εικόνες της! Μόνο αν είσαι follower θα μπορέσεις να δεις τι “κρύβει”.

Oι Προδότες και οι παίκτες

Στο νέο ριάλιτι στρατηγικής, ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει να συμμετάσχουν 22 πρόσωπα τα οποία φέρεται να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και θα γνωριστούν μέσα σε μια έπαυλη όπου και θα πρέπει να ξεσκεπάσουν τους “προδότες” που θα βρίσκονται ανάμεσα τους ενώ θα πρέπει να προστατευτούν οι “Πιστοί” και να μην ξεγελαστούν!

Τσέκαρε και αυτά: