Μαριαλένα Ρουμελιώτη

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα κορίτσια του Survivor που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στα Social media και καθημερινά την προσεγγίζουν πολλές εταιρείες για να συνεργαστούν! Επομένως, θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει ως “instagrammer” νέας γενιάς και είναι πολύ αγαπητή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη και παίκτρια του Survivor All Star είναι μια νέα γυναίκα η οποία αναρτά καθημερινά ιδιαίτερο περιεχόμενο στον λογαριασμό της και πλέον είναι πολύ ενεργή και στο TikTok.

Πριν από λίγο καιρό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν επισκεφτεί την Τήνο όπου ανάρτησαν εικόνες στους λογαριασμούς τους και δέχτηκαν σφοδρή κριτική από ορισμένη μερίδα του κόσμου!

Μέσω ενός βίντεο στο TikTok η γυμνάστρια θέλησε να απαντήσει με παλιές ατάκες του Greeces Next Top Model και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποιος-α είσαι και να μην σε αγγίζει ό,τι κι αν πει ο καθένας που ούτε καν σε ξέρει!”.

@marialena.rou

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποιος-α είσαι και να μην σε αγγίζει ό,τι κι αν πει ο καθένας που ούτε καν σε ξέρει! 🫶🏽 #fyp #fy #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ #μπες

♬ πρωτότυπος ήχος – too putin

Στο βίντεο ακούμε τη φωνή του Χριστόφορου Κοτέντου να λέει:

“Συνέχισε έτσι και συνέχισε να έχεις αυτό το ύφος ειρωνίας” 

Και έπειτα ακούγεται παίκτρια του τότε ριάλιτι (την οποία υποδύεται η Μαριαλένα) να λέει:

“Καταρχήν θέλω να πω πως αυτή είμαι και δεν πουλάω ειρωνία”. 

 

Τσέκαρε και αυτά: