Ελεάνα Δαρίβα

H Ελεάνα Δαρίβα είναι ένα από τα δέκα πρώτα κορίτσια που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του “My Style Rocks” και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ καθώς διαθέτει ιδιαίτερο στιλ όπως θα δεις και εσύ μέσα από τους λογαριασμούς που διαθέει στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To κορίτσι με τα μακριά μαλλιά είναι μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία, όπως όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Διαθέτει ρούχα τα οποία συνδυάζει μεταξύ τους με ποικίλους τρόπους και θα μας δείξει πολλά looks τα οποία διαφέρουν.

Ελεάνα Δαρίβα – Βιογραφικό, Instagram, ηλικία, συμμετοχή, το My Style Rocks, επάγγελμα

Είναι 32 ετών και κατάγεται από τη Σμύρνη και τον Πόντο. Έχει σπουδάσει ισπανική φιλολογία, έχει πτυχίο ως βοηθός κτηνιάτρου και διδασκαλίας χορού! Όλα τα κάνει αυτό το κορίτσι και συμφέρει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanadar (@eleana_dar)

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα και της άρεσε πολύ να αλλάζει τα ρούχα που της αγόραζε η μαμά της.

Παρόλο που έχει σπουδάσει άλλα πράγματα, η μόδα ήταν αυτή που την κέρδισε και πλέον εργάζεται ως στυλίστρια και έχει δημιουργήσει το δικό της brand.

H αισθητική και η άποψη της για τη μόδα

Είναι μια γυναίκα η οποία έχει επιλέξει να δημιουργήσει ένα στιλ το οποίο είναι πολύχρωμο και το Υ2Κ είναι πολύ έντονο στην γκαρνταρόμπα της. Αν ανοίξει κανείς την ντουλάπα της θα δει πολλά vintage κομμάτια και δεν είναι fan της fast fashion κουλτούρας διότι θέλει να είναι ξεχωριστή και μοναδική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanadar (@eleana_dar)

Αν κάποιος την ρωτήσει για την προσωπικότητα της, εκείνη θα πει πως είναι πολύ δημιουργική, λίγο τρελή (με την καλή έννοια) και πως έχει ενσυναίσθηση. 

Δεν είναι φαν των γυναικών που παραμορφώνονται από τις αισθητικές παρεμβάσεις και θέλει να βλέπει γυναίκες οι οποίες είναι οικονομικά ανεξάρτητες.

Το Instagram και το “My Style Rocks”

Μια από τις φοβίες που έχει σχετικά με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας είναι πως οι συμπαίκτριες της δεν θα έχουν ιδέα από μόδα και πως δε θα μπορέσει να κάνει κάποια σοβαρή συζήτηση μαζί τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanadar (@eleana_dar)

Στο Instagram έχει έντονη παρουσία και προς το παρόν μετρά 2.198 followers! Παρουσιάζει εικόνες που έχει δημιουργήσει τα δικά της outfits και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: