Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει γενέθλια και την Τετάρτη 26/7 γιόρτασε μαζί με τον σύντροφο της, Σάκη Κατσούλη και καλούς της φίλους! Αλλά είναι δύσκολες μέρες και δεν της επιτρέπουν να χαρεί όσο θα ήθελε το νέο έτος στο οποίο μπαίνει ηλικιακά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και γυμνάστρια, θέλησε μέσω Instagram να κάνει μια σημαντική ευχή για τα γενέθλια της καθώς η Ελλάδα βιώνει δύσκολες ώρες και δεν μπορεί να περάσει όσο καλά θα ήθελε, αφού υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τις καταστροφικές φωτιές.

“Σήμερα μετά τις 12 έχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα όσα περνά η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα. Τα μηνύματα σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει περισσότερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις”, έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε story της στο Instagram!

 

Mέχρι στιγμής έχει αναρτήσει ελάχιστα βίντεο από αυτά που έχουν φτιάξει οι θαυμαστές της και κάποιες ευχές από καλούς της φίλους!

Τσέκαρε και αυτά: