Σχέσεις

O “μυστικός κώδικας” για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ερωτικές σχέσεις  και να προσελκύσουμε έναν πιθανό σύντροφο, φαίνεται πως δόθηκε μέσω μιας έρευνας του παρελθόντος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με έρευνα του 2017, την οποία επικαλείται το yourtango, υπάρχουν τρία πράγματα τα οποία πρέπει να διαθέτουμε για να μπορέσουμε να έχουμε στη ζωή μας έναν σύντροφο, εφόσον αυτό είναι που επιθυμούμε!

 

Όπως αναφέρει η έρευνα, τα τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας άνθρωπος για να μπορέσει να προσελκύσει τον επόμενο σύντροφο του είναι:

  • Αληθινή αυτοπεποίθηση – Να νιώθεις πραγματικά πως αξίζεις να έχεις έναν καλό σύντροφο στο πλευρό σου
  • Θετική διάθεση – Απαραίτητη για πολλά πράγματα
  • Ισορροπημένη εξωστρέφεια – Να είσαι φιλικός χωρίς να κανείς υπερβολές και να προσπαθείς να αποδείξεις πως είσαι αρεστός

Είναι τρία χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτουν όλοι όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε ουσιαστικές σχέσεις και έχει μεγάλη σημασία να είναι αληθινοί με τον εαυτό τους και τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι να τους αντμετωπίζουν!

Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποια είναι τα “θέλω” μας και να τα επικοινωνούμε σωστά στους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν! Αν δεν μπορούν να τα κατανοήσουν, τότε πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω και να μην συμβιβαζόμαστε για τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλουμε!

Τσέκαρε και αυτά: