Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μένει εκτός αγωνισμάτων μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από τους γιατρούς πως μπορεί να επιστρέψει, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό στίβο μάχης (29/3) και δε θα μπορέσει να αγωνιστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια η οποία δεν έδωσε το παρών και στο συμβούλιο του νησιού που προβλήθηκε την Τρίτη 28/3, διότι ανέβασε πυρετό, δεν νιώθει πολύ καλά και η ξαφνική αδιαθεσία της είναι αυτή που την κρατά μακριά από τα παιχνίδια έντασης και τα run.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα εμφανιστεί στο παιχνίδι που θα γίνει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Η μεγάλη χαρά της παίκτριας

Δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ την επανένωση με τον Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια αφού οι αντοχές της δεν κατάφεραν να την κρατήσουν δυνατή για να μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια.

Οι δυο παίκτες είναι και ζευγάρι στη ζωή, κατάφεραν μετά από πολλούς μήνες να βρίσκονται στην ίδια ομάδα και πλέον δεν χρειάζεται να βρίσκονται στη ζούγκλα και να περνούν μερικές στιγμές μόνοι τους.

Μην ξεχνάς έως πρόκειται για δυο παίκτες που έχουν κατηγορηθεί για “συνευρέσεις” στη ζούγκλα και ήταν μαζί με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα!

Τσέκαρε και αυτά: