Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι για τους ημιτελικούς του Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Σάκης Κατσούλης “κλείδωσε” τη θέση του για τον ημιτελικό και την Κυριακή 9/7 θα παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο όπου και θα μάθουμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα περάσει “καρφί” στον ημιτελικό.

Λίγο πριν τους αγώνες κατάταξης, η μόνη γυναίκα που έχει μείνει στο νησί του Αγίου Δομίνικου “λυγίζει” μπροστά στην κάμερα και αναφέρει πως είχε σκεφτεί πολλές φορές να φύγει από το παιχνίδι αλλά κατάφερε να επιβιώσει! Μάλιστα, αναφέρει πως κάποιοι θέλουν να τη δουν να χάνει αλλά δε θα τους κάνει τη χάρη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν και θα δούμε όλους τους παίκτες να ρίχνονται στη μάχη για να μπορέσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση! Ο Νίκος Μπάρτζης όπως θα δούμε στο trailer γίνεται έξαλλος πιθανότατα με τις αστοχίες του και ρίχνει τους κύβους.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είνα αυτη που θα βρεθεί δίπλα στον Σάκη στον ημιτεικό που θα γίνε στο Γαλάτσι και οι Μπάρτζης και Ιωαννίδης θα πρέπει να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα!

Τσέκαρε και αυτά: