J2US νικητής

J2US νικητής: Με μια εντυπωσιακή έναρξη ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του show και ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα barbicore κοστούμι το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αφού υποδέχτηκε ο παρουσιαστής τους κριτές Βίκυ Σταυρόπουλου, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή στο πλατό, δόθηκε το σήμα να ανοίξουν οι γραμμές για να ψηφίσει ο κόσμος και τα τέσσερα ζευγάρια ήταν έτοιμα για να διαγωνιστούν!

Τα τέσσερα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν ήταν: 

  • Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος
  • Ηρώ – Ιάσονας Παπαματθαίου
  • Λουίζα Πυριόχου – Καλομοίρα
  • Nαταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης

Την αρχή έκαναν ο Τριαντάφυλλος με τη Φελίσια που τραγούδησαν την επιτυχία της Δέσποινας Βανδή “Ανάβεις Φωτιές” και εντυπωσίασαν τους κριτές. Έπειτα στη σκηνή βγήκαν οι Ναταλία με τον Γιώργο οι οποίοι μας θύμισαν τη στιγμή τους όταν τραγούδησαν το τραγούδι του “Σασμού”.

Στη σκηνή ανέβηκαν μετά η Καλομοίρα με τη Λουίζα όπου τραγούδησαν “Αγάπη υπερβολική” και μετά ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ τραγούδησαν την “Άνοιξη”.

Στον δεύτερο τραγουδιστικό κύκλο εμφανίστηκε πρώτο το ζευγάρι των Τριαντάφυλλο και Φελίσια με το τραγούδι “Δε θέλω”. Yπήρξε μια στιγμή έντασης μεταξύ του Τριαντάφυλλου και των κριτών καθώς ανέφερε πως υπάρχουν ζευγάρια που συμπαθούν πιο πολύ αλλά λύθηκε γρήγορα το θέμα.

Η Λουίζα Πυριόχου και η Καλομοίρα τραγούδησαν “And All That Jazz” και στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Ιάσονας με την Ηρώ!

J2US νικητής – Λίγο πριν τον τρίτο κύκλο, ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε στη σκηνή την Χριστίνα Μαραγκόζη η οποία ερμήνευσε γνωστά κομμάτια της και έκαναν μαζί ένα ντουέτο!

Στον τρίτο κύκλο των εμφανίσεων, τα ζευγάρια ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν το ίδιο τραγούδι! Το κοινό τραγούδι ήταν το “Φεύγω” της Χαρούλας Αλεξίου και ο καθένας το ερμήνευσε διαφορετικά!

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τις ερμηνείες και πίστευαν πως όλοι οι παίκτες έπρεπε να πατούν “10′.

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβηκε στη σκηνή για να τραγούδησει διάφορες επιτυχίες, και πρέπει να πούμε πως ήταν εξαιρετική αφού ερμήνευσε live!

O Nίκος Κοκλώνης στέφθηκε “πωλητής της χρονιάς” και μια μεγάλη στιγμή που περίμενε το κοινό πραγματοποιήθηκε! Η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή τραγούδησαν μαζί αγαπημένα τραγούδια και ξεσήκωσαν τον κόσμο αφού και οι δυο τους είναι είδωλα!

Η αγωνία, όμως, των παικτών ήταν μεγάλη και ο παρουσιαστής του “Just The Two of Us” αποφάσισε να βάλει τέλος στο άγχος έχοντας στο πλευρό του τον Τζώνυ Καλημέρη.

Το ζευγάρι που σήκωσε το έπαθλο του μουσικού show είναι…. ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ!

Tσέκαρε και αυτά: