Μαριλίνα Βακονδίου

Η Μαριλίνα Βακονδίου είναι μία από τις ατρόμητες παρουσίες που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και σκοπεύει να μείνει για τα καλά στο μυαλό των τηλεθεατών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

H νέα μαχήτρια στο νησί του Άγιου Δομίνικου είναι 30 ετών και έχει μία επαγγελματική δραστηριότητα που δεν τη συναντά κανείς τόσο εύκολα. Είναι Glute Makeover Specialist, που σημαίνει πως ειδικεύεται ως personal trainer στην ενδυνάμωση των γλουτών.

Αυτό ακριβώς την κάνει να μην είναι μία απλή personal trainer, αλλά είναι αυτή η αγάπη της για το γυναικείο σώμα που της έδωσε το κίνητρο για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση των γλουτών.

Μάλιστα, έχει αναλάβει ακριβώς αυτή την αθλητική εξειδίκευση να την κάνει γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Η Μαριλίνα Βακονδίου ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό από την ηλικία των τεσσάρων ετών, ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής από την ηλικία των επτά ετών.

Όπως η ίδια έχει εξηγήσει η απόφασή της να μπει στο Survivor ήταν για να μπορέσει να αισθανθεί το τηλεοπτικό κοινό την ηγετική της παρουσία, αφού δηλώνει ατρόμητη ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι δύσκολες αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια!

Βέβαια το γεγονός ότι δηλώνει η ίδια ηγετική φυσιογνωμία δεν αποκλείεται να την φέρει σε σοβαρή σύγκρουση με άλλες ηγετικές φιγούρες που σίγουρα βρίσκονται μέσα στο Survivor.

Τσέκαρε κι αυτά: