Μάριος Πρίαμος

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor All Star και ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός που βρέθηκε στο στόχαστρο του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος είπε στο συμβούλιο πως ψηφίστηκε με βάση στρατηγικής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στο συμβούλιο πως κάποιοι θέλουν να σπάσουν τη “δυάδα” η οποία αποτελείται από εκείνον και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και ο Μάριος Πρίαμος έσπευσε να πει κάποια πράγματα καθώς θεώρησε πως ήταν λάθος τα λόγια του συμπαίκτη του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ακούγεται στο νέο trailer να λέει πως είναι πολύ στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου και πως μαζί με τον Μπάρτζη τον έχουν στηρίξει πολύ.

Ο Μπάρτζης από τη δική του πλευρά είπε πως δεν έχει πρόβλημα που ψηφίστηκε αλλά δεν του αρέσει αυτή η διπλωματία που βλέπει ενώ ο Μάριος Πρίαμος ακούγεται να λέει πως θα πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να θυματοποιούνται.

Σε άλλα νέα, ένα μεγάλο έπαθλο περιμένει τους Survivors καθώς η παραγωγή κανόνισε ένα μικρό trip κοντά στην Πούντα Κάνα και θα μπροούν να χαλαρώσουν κάνοντας διάφορα πράγματα!

Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: