iOS 17

Η κλασική ατάκα “ενημέρωσε με όταν φτάσεις σπίτι” είναι μια από τις φράσεις που πάντα λέμε στους φίλους μας και η Apple αποφάσισε να τη “βάλει” μέσα στο iOS 17! 

Ξέχνα τα μηνύματα και τις αναπάντητες από το σπίτι για να πεις στους φίλους σου πως έφτασες με ασφάλεια, καθώς ένα νέο χαρακτηριστικό θα ενημερώνει τα πρόσωπα που θέλεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται “Check In” και θα ενημερώνει την οικογένεια σου ή τους φίλους σου για τη στιγμή που έφτασες με ασφάλεια στον προορισμό σου.

Η Αpple ανακοίνωσε το νέο χαρακτηριστικό στο WWDC 2023, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκαν και τα πανάκριβα “κυάλια” διπλής πραγματικότητας!

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα υπάρχει μέσα στην εφαρμογή των μηνυμάτων και θα βρίσκεται στο iOS 17 το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί στις ενημερώσεις μας τον Σεπτέμβριο!

“Στο “Messages” θα ενσωματωθεί το “Check In”, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό το οποίο θα χρησιμοποειείται όταν κάποιος θα θέλει να ενημερώσει την οικογένεια του ή έναν φίλο του πως έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό τους”, είπε η Apple.

Σίγουρα είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα βοηθήσει τον κόσμο που θέλει να νιώθει ασφαλής!

Τσέκαρε και αυτά: