Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος μπορεί να έχει μια πολύ “ήρεμη δράση” το τελευταίο διάστημα στο Survivor All Star αλλά πριν από αρκετό καιρό είχαμε δει πολλά πραγματάκια τα οποία αποκαλύπτουν πως και εκείνος έχει λειτουργήσει με μια συγκεκριμένη τακτική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Στάθης Σχίζας μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”, σχολίασε τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου μέσα στο παιχνίδι και το ψέμα που του είπε σχετικά με όσα δεν της είπε, τελικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πει στην αρχή της εμφάνισης της στο παιχνίδι στον Στάθη πως η Αλεξάνδρα του στέλνει φιλιά και αγκαλιές, αλλά τα πήρε πίσω λέγοντας του πως του είπε ψέμματα και το έκανε γιατί δεν μπορεί να τον βλέπει καλά ψυχολογικά.

Αυτό που αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας είναι πως είδε τον Μάριο Πρίαμο με τα μάτια του, off camera, να ρωτά την Ελευθερίου “Του τα είπες όλα, του τα είπες όλα”. Και με αυτόν τρόπο αποκαλύπτει τη φερόμενη σκευωρία που είχε στο μυαλό του ο παίκτης καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως εκείνος ήταν αυτός που την κατεύθυνε.

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ένας άνθρωπος που βρέθηκε πολύ κοντά με την Ελευθερία Ελευθερίου και εκείνη δεν μπορούσε πολύ εύκολα να διαχειριστεί την κατάσταση!

Πάντως η ίδια τον θέλει νικητή όπως είπε!

 

Tσέκαρε και αυτά: