Δέσποινα Βανδή

Μια πολύ χαλαρή συζήτηση έκανε η Δέσποινα Βανδή με την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, για λογαριασμό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και για μια ακόμη φορά μας συγκίνησε με τα όμορφα λόγια που χρησιμοποίησε για να μιλήσει για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που κατακρίνουν αυτή την όμορφη φάση που ζει η τραγουδίστρια, εκείνη απαντά με λόγια του έρωτα και δεν τη νοιάζει τι λέει ο καθένας! Και πολύ καλά κάνει, αφού ζει κάτι πολύ ωραίο και είναι ευτυχισμένη! Μακάρι να συμβεί σε όλους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Καθώς μιλούσε με τους δυο συνεργάτες της εκπομπής, η Δέσποινα Βανδή είπε χαρακτηριστικά:

“Ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα αλλά προέκυψε. Τίποτα δεν προκύπτει τυχαία στη ζωή μας, συνέβη γιατί είναι να συμβεί, γιατί κάτι καθόλου δεν είναι καλά και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Δεν με απασχολεί καθόλου τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Ο Βασίλης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου”. 

Το ζευγάρι έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τις εκδηλώσεις λατρείας που κάνει δημόσια (λες και πέφτει σε κανέναν λόγος) και οι δυο τους αγνοούν τους πάντες και τα πάντα και κάνουν αυτό που νιώθουν! Και μπράβο τους!

Τσέκαρε και αυτά: