Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ένα από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς με τις δουλειές της πάντα να αποκομίζουν διθυραμβικά σχόλια τόσο από τον κόσμο όσο και από τους κριτικούς.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει και ένα δεύτερο όνομα, κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό. Και το όνομα αυτό είναι Αφροδίτη. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 4 Ιανουαρίου του 1981 και άρα είναι 42 ετών και Αιγόκερως στο ζώδιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στην Κέρκυρα όπου γεννήθηκε εκεί και μεγάλωσε και πήγε σχολείο, αλλά στα 18 της κατέβηκε στην Αθήνα και άρχισε να σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Χρήστου Τσάγκα. Εν συνεχεία, αφού αποφοίτησε από εκεί σπούδασε στη DAMS στο τμήμα της Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Uniroma3.

Η πορεία της ως ηθοποιός στον κινηματογράφο

Το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη Μαρκέλλα Γιαννάτου από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2004 στην ταινία “Μετεωρίτες.

Ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις ταινίες Δεσμά Αίματος του Νίκου Παναγιωτόπουλου, Μια φορά και ένα… μωρό του Νίκου Ζαπατίνα, “Κοινός Παρονομαστής” σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια (2014) και στη μικρού μήκους “Under Stress” του Πάρη Πατσουρίδη.

Το 2011 στην ταινία Η Νύφη πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν παραγωγός και σεναριογράφος.

Η πορεία της Μαρκέλλας Γιαννάτου στην τηλεόραση

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στην καθημερινή σειρά του ANT1 Έρωτας τη σεζόν 2005-2006. Την επόμενη σεζόν ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές “Πάρ’το Αλλιώς”, “Ιωάννα της καρδιάς” και “Πάνω από το νόμο”.

Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Ρένια Λουιζίδου, Αιμίλιο Χειλάκη και Άρη Λεμπεσόπουλο στην δραματική σειρά ¨Κλεμμένη Ζωή”. Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Αληθινοί Έρωτες, “Έχω ένα μυστικό” και ο πρωταγωνιστικός ρόλο στην καθημερινή σειρά “Κάρμα”.

Κατά τη σεζόν 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Στον 3ο κύκλο Η ζωή εν τάφω της σειράς Άγριες Μέλισσες υποδύεται την Ζωή Μεγαρίτη.

Η προσωπική της ζωή, το παιδί και ο χωρισμός

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν για χρόνια ζευγάρι με τον Λευτέρη Χαρίτο, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, ο χωρισμός αυτός που δεν έγινε από την αρχή γνωστός, έγινε πριν έρθει το παιδί τους στη ζωή.

Μάλιστα, ο χωρισμός τους έγινε στις αρχές της εγκυμοσύνης για την Μαρκέλλα Γιαννάτου και τα δημοσίευματα τότε έκαναν λόγο για έναν επώδυνο χωρισμό.

Γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί το ζευγάρι

“Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε”, είχε δηλώσει η Μαρκέλλα Γιαννάτου σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Τσέκαρε κι αυτό: