Tesla

Το πρώτο Tesla Cybertruck είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους και κάποιος τυχερός να πληρώσει αδρά για να μπορέσει να το αποκτήσει έτσι ώστε να προκαλέσει τα βλέμματα όλων!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μετά από 18 μήνες, το πρώτο όχημα που αφορά στο κοινό ολοκληρώθηκε και παρόλο που υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, η εταιρεία του Έλον Μάσκ τα κατάφερε και η παραγωγή συνεχίζεται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μέχρι το 2024.

Σε μια ανακοίνωση που έγινε στο Twitter, η Tesla ανακοίνωσε πως το πρώτο Cybertruck δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε στο εργοστάσιο του Austin στο Τέξας. Το εργοστάσιο βρίσκεται κοντά στα γραφεία της εταιρείας.

Το πρωτότυπο του οχήματος είχε αποκαλυφθεί το 2019 και η παραγωγή του ξεκίνησε τέσσερα χρόνια αργότερα ενώ ο Έλον Μασκ ήταν αυτός που οδήγησε το πρωτότυπο σε ειδικά διαμορφωμένους δρόμους για να το δοκιμάσει.

Παρόλο που η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως θα ξεκινούσε η παραγωγή το 2021, υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας και έτσι τα πράματα έστρωσαν το 2023.

Πολλές ήταν οι εικόνες και οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ωστόσο η εταιρεία δεν έδωσε βάση σε αυτά και πλέον κάνει πραγματικότητα το όραμα του δισεκατομμυριούχου!

Τσέκαρε και αυτά: