MasterChef 6

To MasterChef 6 έρχεται και οι κριτές είναι σε τρελά κέφια. Το 2022 φεύγει, το MasterChef 2023 έρχεται! Το trailer της νέας σεζόν είναι εμπνευσμένο από την κοινή, πλέον, γλυκιά καθημερινότητα των chef της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποίοι αυτοσαρκάζονται με τον πιο τρυφερό και αστείο τρόπο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ριάλιτι μαγειρικής είναι αυτό το οποίο αναμένεται να δουν πολλοί τηλεθεατές καθώς γίνεται χαμός στα Social media με την επιστροφή.

Το νέο trailer κυκλοφόρησε και οι τριες κριτές του MasterChef 6 επιστρέφουν με τέρμα τα γκάζια! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι οι νέοι μπαμπάδες του ριάλιτι και μέσω του trailer τους βλέπουμε να μιλούν στο τηλέφωνο και να ανταλλάζουν συμβουλές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκεται στην κουζίνα του και προσπαθεί να μαζέψει την ομάδα του η οποία είναι “παντού” και περιμένει να έρθει η στιγμή που θα μπει στο ριάλιτι για να αρχίσουν οι παίκτες να δημιουργούν πιάτα.

 

Η επιστροφή του ριάλιτι μαγειρικής είναι πολύ σημαντική καθώς το GNTM τελειώνει και το STAR θέλει να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Τσέκαρε και αυτά:

GNTM 5 : Τι θα δούμε τη Δευτέρα 19/12

Νησί της απομόνωσης : Θα υπάρχει στο Survivor All Star