Mat Fashion

H αμιγώς ελληνική εταιρεία και πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά plus size μόδας, mat fashion σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σου δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχεις στον απόλυτο fashion διαγωνισμό και να κερδίσεις μία πλήρη υποτροφία σπουδών Σχεδίου Μόδας και Styling.

Ανακοινώνοντας την συνεργασία της με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η mat fashion επιδιώκει να εμπνεύσει τους λάτρεις της μόδας να ακολουθήσουν το πάθος τους για τον σχεδιασμό και το styling.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Για να λάβεις μέρος, επισκέψου ένα από τα καταστήματα της mat fashion, σε Αττική και Θεσσαλονίκη, σκάναρε το QR Code που θα βρεις σε σημάνσεις εντός των καταστημάτων αλλά και στα ενημερωτικά φυλλάδια που δίνονται στους πελάτες με τις αγορές τους, συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι η μεγάλη τυχερή.

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Η συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της mat fashion, για συνεχή εκπαίδευση και δημιουργικότητα στον χώρο της μόδας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί το κορυφαίο ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης, με εμπειρία και φιλοδοξία να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας στον τομέα του σχεδιασμού μόδας και styling. Έτσι, μέσω του διαγωνισμού αυτού δίνουν από κοινού την ευκαιρία σε ταλαντούχους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στον συναρπαστικό κόσμο της μόδας.

Τσέκαρε κι αυτά: