Ζυγός Φεβρουάριος

Ζυγός Φεβρουάριος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που τον Φεβρουάριο πρέπει να πιστέψετε ότι όλα είναι πιθανά ακόμα κι αν αυτά απαιτούν σκληρή δουλειά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Ζυγός Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία περίοδο που θα σας φέρει στη θέση που τόσο θέλατε. Ένα ταξίδι θα σας ηρεμήσει και θα σας αναζωογονήσει. Νιώθετε ότι αλλάζουν όλα εκείνα τα πράγματα που σας ειχαν κουράσει και πλέον είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.

Εύνοια μεγάλη ακόμα και έρωτες μέσα από μία γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Επίσης αυτός ο μήνας θα είναι ότι καλύτερο για να πετάξετε όλα εκείνα τα σάπια που είχατε στη ζωή σας μέχρι τώρα. Θα έχετε συζητήσεις και αυτοί οι άνθρωποι θα σας κάνουν τη ζωή σας ακόμα καλύτερη.

Θα βάλετε ένα όριο σε τοξικούς ανθρώπους μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Ο Ζυγός Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσει τρομερά ανανεωμένος και θα αποκτήσετε σημαντική οικονομική ενίσχυση που θα σας αλλάξει σημαντικά και τη διάθεση. Επίσης θα έχετε και μία απρόσμενη γνωρμία που θα συμβάλλει και αυτή στη ριζική αλλαγή της ψυχικής σας κατάστασης.

Επιτέλους θα νιώσετε δυνατοί και με αυτοπεποίθηση. Έχετε την εγκράτει να συγκρατηθείτε και να μην σας παρασύρουν άνθρωποι που έχουν περίεργους σκοπούς Πιέσεις θα νιώσετε εάν εσείς διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων ανθρώπων,

Ο Ζυγός Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου θα βρεθεί μπροστά σε μία περίοδο θεραπείας και ανασυγκρότητησης. Ξεκινάτε με νέες επιτυχίες στα αισθηματικά σας, ενώ δεν αποκλείεται μία νέα σχέση. Σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικά ζητήματα και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την καθημερινότητά σας.

Μέσα στο μήνα θα έχετε την τάση να ξεφορτωθείτε από πάνω σας τοξικά πρόσωπα. Υπάρχει βοήθεια στη ζωή από πιστούς φίλους. Νιώθετε τρομερά δημιουργικοί και για αυτό θα έχετε μία περίοδο που θα πετύχετε σκοπούς και στόχους.

Τσέκαρε κι αυτά: