Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Υπάρχουν αρκετά διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν τοίχους οι οποίοι έχουν φτιαχτεί από γυψοσανίδα και πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν τρύπες αν δεν είμαστε προσεκτικοί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 Ο Justin Flom είναι ένας από τους χρήστες του Tiktok που ασχολείται με διάφορες εργασίες στο σπίτι! Και δημιουργεί κατασκευές οι οποίες είναι πραγματικά΄εκπληκτικές!

Σε ένα από τα βίντεο του τον βλέπουμε να ανοίγει μια τρύπα στον τοίχο του σπιτιού του και προσπάθησε να βρει έναν έξυπνο τρόπο για να την καλύψει! Και ο ήρωας της Marvel, Hulk ήταν αυτός που τον “βοήθησε” να δημιουργήσει μια τέλεια κατασκευή η οποία έδωσε άλλο νόημα στην τρύπα!

Χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών σπρέι και ειδικά χαρτιά τα οποία σχημάτιζαν τη φιγούρα του γνωστού σούπερ ήρωα, έφτιαξε τη φιγούρα του και στο σημείο όπου βρίσκεται η τρύπα φαινόταν να έχει υψωθεί το χέρι του Hulk! Αφού ολοκλήρωσε την τοιχογραφία, πρόσθεσε στην τρύπα μια ψεύτικη γροθιά σε πράσινο χρώμα η οποία θυμίζει τη γροθιά του Hulk!

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, έχει ιδιαίτερη αισθητική και είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες συμβουλές για σπίτι που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

@justinflom

How to fix a hole in the wall 🕳️👊

♬ original sound – JustinFlom

Τέλειο!

Τσέκαρε και αυτά: