Μαύρο Ρόδο

Η πετυχημένη σειρά “Μαύρο Ρόδο” η οποία μας κράτησε συντροφιά μέσα στο 2023, τελείωσε! Και ενώ όλοι περίμεναν ένα εντυπωσιακό φινάλε, δυστυχώς, απογοητεύτηκαν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όσοι έβλεπαν την σειρά από την αρχή της, περίμεναν πώς και πώς το “τέλος” καθώς ήθελαν να δουν πως θα είναι η ζωή της Ελισάβετ και του Πέτρου, πώς θα αντιδράσει ο Γεράσιμος και πως θα τελείωνε μια ιστορία που είχε ταράξει τους πάντες.

Ο Βίκος δολοφονήθηκε από την Κύρα αφού πέρασε κάποιες ώρες με τη μητέρα του, η Ευτυχία σπάραξε για τον θάνατο του Γεράσιμου ο οποίος κρεμάστηκε στο κελί της Ελισάβετ και το αγαπημένο ζευγάρι Πέτρος-Ελισάβετ ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή με την κόρη τους.

Στο Twitter σχολιάστηκε έντονα το φινάλε της σειράς και οι περισσότεροι θαυμαστές σχολίασαν πως η απογοήτευση τους ήταν μεγάλη και πως έμειναν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Οι περισσότεροι πίστευαν πως στο ζευγάρι άξιζε ένα καλύτερο τέλος ενώ η Ελένη Καρακάση αποθεώθηκε για την ερμηνεία της στη σκηνή όπου θρηνεί!
Τσέκαρε κάποια tweets:

Ωστόσο, υπήρχαν και tweets τα οποία αποθέωσαν το ζευγάρι της σειράς “Μαύρο Ρόδο” και θα ήθελαν κάποιοι να ξαναδούν τον Μιχάλη Ταμπακάκη τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου να παίζουν ξανά σε μια άλλη σειρά!

&

Τσέκαρε και αυτά: