ΜΕΛΙSSES
Oι ΜΕΛΙSSES στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με τo τέλειο closing της απόλυτα επιτυχημένης φετινής περιοδείας τους θα γιορτάσουν οι ΜΕΛΙSSES, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στη μουσική κορυφή της Αθήνας, στο ανανεωμένο και πολυαγαπημένο θέατρο στο λόφο του Λυκαβηττού.

Μετά τη μεγαλειώδη συναυλία στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούλιο με 15.000 κόσμο και αφού «όργωσαν» όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι ΜΕΛISSES επιστρέφουν στην Αθήνα για να κλείσουν το καλοκαίρι μας με τον καλύτερο τρόπο, στο πιο σημαντικό συναυλιακό ορόσημο των εφηβικών μας χρόνων και σ’ ένα από τα κυρίαρχα τοπόσημα των καλλιτεχνικών αναζητήσεων όλων των Ελλήνων.

Οι ΜΕΛΙSSES, που μεταξύ άλλων φέτος έκαναν sold out στα μεγαλύτερα και ιστορικά θέατρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης (θέατρο Πέτρας, θέατρο Γης, Ηρώδειο), με περισσότερα από 1.500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό τους παραμένει η επαφή  με τον κόσμο, το αγαπημένο συγκρότημα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη , το  «30 – 40», το απόλυτο  anthem του φετινού καλοκαιριού  που κυκλοφορεί από την Panik Records βρίσκεται τρεις  μήνες μέσα στο top 5  του ραδιοφωνικού airplay και μετρά σχεδόν 4 εκατομμύρια views, και θα συνεχίσουν με τo «Crayon», το «Αν», το «Ένα», «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό»  το «Βικτώρια», αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Mαζί τους θα είναι  η μοναδική Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις σαρωτικές επιτυχίες της «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς», μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια streams και views. Μάλιστα, οι «Αμαρτίες» ανακηρύχθηκαν ως το nο1 τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2022 σύμφωνα με την IFPI.

Τη μουσική παρέα συμπληρώνει ο hot newcomer ZAF, με τον οποίο ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε το απόλυτα viral τραγούδι της φετινής σεζόν, το πλατινένιο «Πες», στα φετινά βραβεία Mad VMA.

Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. Με 20 τραγούδια στο top10 του Airplay Chart, 8 από τα οποία στο nο1 για περισσότερες από 100 εβδομάδες, με περισσότερα από 100.000.000 streams στο Spotify και 500.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα αποδεικνύει, τόσο τη δυναμική του, όσο και την αγάπη του κόσμου. Στα χρόνια που δραστηριοποιούνται έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής.

Προπώληση εισιτηρίων στο ticketservices.gr