Πρίγκιπας Λούις

Ο πρίγκιπας Λούις είναι ο μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα Γουίλιαμ και έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μεγάλο “τρολ” παρά το νεαρό της ηλικίας του. Τα χασμουρητά του πάντα γίνονται viral και πολλές κινήσεις του απασχολούν.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο μικρούλης της βασιλικής, βρετανικής οικογένειας εμφανίστηκε στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και για μια ακόμη φορά έκλεψε τα “φώτα” καθώς έκανε τις γνωστές εκφράσεις και έδωσε στον κόσμο νέες ιδέες για να δημιουργηθούν memes.

To βασιλικό ζευγάρι εμφανίστηκε στο περίφημο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με τα υπόλοιπα μέλη – εκτός του πρίγκιπα Χάρι ο οποίος έφυγε αμέσως για Αμερική – και ο πρίγκιπας Λούις εντυπωσιάστηκε με το πλήθος και με όσα είδε, με αποτέλεσμα να διασκεδάζει πολύ τη φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE UK (@elleuk)


Μέσα στο αββαείο του Γουέστμινστερ απαθανατίστηκε να χασμουριέται αρκετά (κουραστική η ζωή ενός πρίγκιπα) ενώ στο μπαλκόνι χόρευε λιγάκι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του ζήτησε να σηκώσει το χεράκι του και να χαιρετίσει τον κόσμο.

Oι νέες εκφράσεις του πρίγκιπα σχολιάστηκαν έντονα στα social media και εκείνος συνεχίζει να δείχνει πως βαριέται όλες τις βασιλικές υποχρεώσεις! Λέτε να βλέπουμε έναν νέο “πρίγκιπα Χάρι” να μεγαλώνει;

Τσέκαρε και αυτά: